peuters en pubers

Na eindelijk weer eens dagenlang ijspret, zitten we toch ook alweer aan het kampeerseizoen te denken. Steeds vaker komen hier, behalve alle peuters en kleuters, ook grotere kinderen kamperen of logeren. Vinden we erg leuk; het brengt weer een nieuwe dynamiek, en onze eigen kinderen worden tenslotte ook ouder.

Vaak gaat dat heel gezellig met z’n allen: wordt er gevoetbald met teams van kleuters, tieners en pubers gezellig door elkaar. Maar, toegegeven: soms is de combinatie peuter-puber ook wel even een uitdaging. De pubers zijn die drukke peuters wel eens zat, en de peuters vinden op hun beurt dat die slungelige pubers eens even plek moeten maken op de trampo. Hup, wegwezen!

Daarom hebben we een nieuwe plek gemaakt voor de grotere kinderen (tieners en pubers). Een eigen grote trampo zonder dreinende peuters, uitzicht op het grote voetbalveld en een eigen Chill & Dream hangout. Hier kunnen ze heerlijk chillen, kletsen, muziek luisteren. Lekker in de kussens hangen, mét WiFi natuurlijk. Maar die hangout moest wel cool worden uiteraard. Olke en z’n vrienden zijn in een graffiti-workshop aan de slag gegaan, en: het resultaat mag er zijn!

« | »