Telefoon: 0511-40 88 86

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Bericht

  Om spam te voorkomen vragen wij je hoeveel 10 + 4 is

  It Dreamlân respecteert je privacy, lees in onze privacyverklaring hoe wij je gegevens verwerken.

   

  ons team

     Hoi, ik ben Minke!

  Natuurlijk ben ik de baas van de camping... dat zie je zo. Meestal ontvang ik de gasten en leg alles even uit. Tips voor leuke dagjes uit? Douchemuntjes wisselen? Peddels ophalen voor de kano? I'm your woman en je vindt me meestal bij de receptie!

  Behalve de baas van de camping ben ik ook facilitator voor Gave Dingen Doen en begeleid ik creatieve sessies van bedrijven en organisaties. Dat vind ik ook superleuk om te doen. Net als het poetsen van het douchegebouw trouwens: lekker verstand op nul en hoofd in de droomstand.  Hoi, ik ben Robert!

  Zie je iemand voorbij scheuren op een stoere grasmaaier? Dat ben ik! Eigenlijk had ik boer moeten worden want ik ben het liefste de hele dag buiten bezig op ons land. Ik geniet ondertussen van de vogels en de weidse wolkenluchten om me heen. En van alle leuke gasten natuurlijk!

  Heb je zin in een rondje hardlopen of racefietsen? Vraag me even om tips want die heb ik genoeg! Behalve grootgrondbezitter ben ik trouwens ook nog eigenaar van een IT-bedrijf.  Hoi, ik ben Jikke!

  Het liefst rij ik de hele dag rond op m'n roze prinsessenfiets. Mijn kleren zoek ik altijd zelf uit, of dat wil ik in elk geval. Heel soms moet ik een joggingbroek en laarsjes aan als er heel veel modder is maar liefst draag ik jurkjes of rokjes met hakjes. Roze natuurlijk.

  Ik help graag mama mee bij het schoonmaken van het douchegebouw. En als ik dat zat ben dan ga ik lekker schommelen of heel hoog springen op de trampoline. Met andere kinderen zandtaartjes bakken, vind ik ook super gezellig. We nemen netjes de bestelling op bij de tenten en dan gaan we ze bakken.  Hoi, ik ben Tjalle!

  Ze zeggen vaak dat ik loop te dromen maar dat valt op zich best mee. Soms heb ik gewoon niet zo'n zin om te luisteren. Maar als er nieuwe gasten zijn dan ga ik het altijd meteen zeggen en ik haal ook altijd de post uit de brievenbus want dat is mijn taak.

  Rondfietsen en skelteren vind ik cool en dan liefst met een heleboel kinderen tegelijk. Springen op de trampoline kan ik ook heel erg lang volhouden. Of een partijtje voetbal natuurlijk. Voetballen kan altijd. Het mooist is het als we net zo lang blijven voetballen tot het donker wordt.  Hoi, ik ben Olke!

  Als je van voetbal of tafeltennis houdt dan moet je mij even komen roepen want dan kom ik er meteen aan! Of vissen, dat vind ik ook leuk om te doen. Of met de schepnetjes in de sloot... Zomers gaan we soms met de kinderen van de camping kijken bij de koeien op de boerderij van Reyer. Dat is altijd heel leuk, er worden vaak kalfjes geboren. Ik hou heel veel van dieren en ik weet er best veel van.

  Later wil ik bioloog worden, net als Freek in 't Wild. Of profvoetballer natuurlijk, dat mag ook. Als we een dagje vrij zijn dan gaan we soms met papa kanoën naar de watermolen en dan door naar Kollum. Dat is echt heel vet.

   

  Wij versturen 4x per jaar een informatieve nieuwsbrief.

   

  it Dreamlân respecteert je privacy, lees in onze privacyverklaring hoe wij je gegevens verwerken.