Story Station weer beschikbaar

Zoals beloofd zullen we ook dit jaar onze Story Station beschikbaar stellen aan mensen uit de kunst- en cultuursector die zo zwaar werden getroffen in de Coronaperiode. Gelukkig is die sector langzaam weer op gang aan het komen, maar velen hebben alle spaarpotjes moeten aanspreken en kunnen zich nog geen vakantie veroorloven. Graag bieden we deze mensen uit de sector dus opnieuw een gratis vakantieweek in onze Story Station aan.

De Story Station is dit jaar wel een beetje van uiterlijk veranderd. Want wat een narigheid was dat: tijdens één van de stormen in februari waaide de kap van onze Story Station af. Helemaal aan stukken. We waren er gewoon even verdrietig van. De kap was toch wel het pronkstuk, speciaal daarvoor ontworpen en gemaakt en we wisten even niet hoe we het moesten oplossen.

We willen natuurlijk dat gasten ook lekker buiten kunnen zitten bij regen of felle zon; kortom, er was een nieuwe overkapping nodig. Na een tijdje piekeren bedachten we de oplossing van een mooie nomadentent en half over heen. Zeg nou zelf: een plaatje toch?

Ben je of ken je iemand uit de kunst- en cultuursector, die zich vanwege de afgelopen corona-jaren moeilijk vakantie kan veroorloven? Meld je dan aan voor een vakantieweek in de Story Station! Er is ruimte voor twee, maar mocht je met kinderen willen komen dan kun je er een tentje naast zetten.

Vakantie in de Story Station is kamperen in een klein, duurzaam huisje op wielen, met een bijzonder design en op een hele toffe plek. Er is een klein ingericht keukentje, buiten heerlijke plekken om te chillen en te eten en binnen is een lekkere tafel om bij regen aan te zitten en spelletjes te doen. Er is een (hele kleine) douche, maar voor toilet maak je gebruik van het douchegebouw op de camping. Je moet dus wel de lol inzien van kamperen ;).

De Story Station was in 2021 in no-time volgeboekt. Er bleken zó veel mensen die zich vanwege de situatie geen vakantie konden veroorloven. We waren ontzettend blij dat we meer dan twintig kunst- en cultuurmakers een weekje natuur, rust en inspiratie konden aanbieden. In deze blogs lees je wie er in 2021 te gast waren.

« | »