tropenjaren

Die eerste jaren met jonge kinderen worden tropenjaren genoemd: megapakken luiers, slapeloze nachten, ontelbare traantjes drogen en pleisters plakken. Maar de jonge jaren van een toeristisch bedrijf kwalificeren zeker ook voor die titel! In ons geval hebben we de tropenjaren van de kinderen maar gelijk gecombineerd met die van het bedrijf… want, ach, als je dan tóch bezig bent. Het waren de jaren wel.

Maar: nu is alles helemaal klaar! Wie al een tijdje niet meer op it Dreamlân was, kan bij aankomst best verrast zijn. Gelukkig krijgen we alleen maar positieve reacties, ook van oude gasten. Veel mensen zeggen dat alles hier klopt. Gelukkig is dus te voelen hoe veel liefde we erin hebben gestopt! Oké, en zweet en traantjes. Wij zijn zelf met ons gezin verhuisd naar een nieuw huis aan het begin van het terrein, met een heuse aparte receptie. We zijn er onwijs blij mee. In de receptie is alle ruimte om even tussen alle folders te neuzen of wat omgevingstips van ons te krijgen. En dan nu zonder te struikelen over het speelgoed van onze kinderen.

 

Familiehuis

Het Friese boerderijtje, voorheen ons woonhuis, hebben we verbouwd tot familiehuis voor maximaal 10 personen. De gasten zijn er weg van: de lange tafel in de deel voor eindeloos tafelen, de retro paarse keuken, en de knusse voorkamer met houtkachel… vijf slaapkamers en lekker veel ruimte.

 

Vakantiewoningen

Op het terrein van de oude schapenboerderij, waar je nu ook de receptie vindt, bouwden we vier vakantiewoningen en een gemeenschappelijke ruimte onder één groot en stoer dak. Deze design vakantiewoningen hebben geweldig uitzicht, alle comfort en zijn bijzonder ingericht. Afgelopen jaar hebben al vele gasten hier gelogeerd. De huizen worden apart gehuurd, door een stel of gezin, of alle vier samen voor een groep van maximaal 20 personen. Zo heb je fijn een plek voor je eigen gezin en ook een plek voor met z’n allen.

 

Natuurkampeerterrein

Natuurlijk is het natuurkampeerterrein onveranderd mooi, weids, rustig en puur. Het knusse veld onder de bomen, het veldje bij de zandbak voor jonge gezinnen, de terp met weids uitzicht en het natuurlijke tentenveld aan het water.

 

Trek-in

De meeste mensen kennen onze woest aantrekkelijke trek-in al, aan het begin van de camping. Ze zijn perfect voor hen die houden van het campinggevoel, maar ook van een goed bed, eigen badkamer en keuken.

 

Daar worden wij blij van

Veel mensen komen hier logeren om weer eens wat échte tijd door te brengen met hun vrienden, kinderen of geliefden, midden in de natuur. Anderen komen juist om in alle rust te kunnen werken aan hun droom, omdat de weidsheid van dit Waddenland en het Lauwersmeer hen zo inspireert. Als meer mensen de rust vinden om hun dromen waar te maken en tijd door te brengen met de mensen die ze het liefste vinden, dan wordt de wereld zeker een beetje mooier… Kijk en daar worden wij gewoon heel blij van! Het was de tropenjaren meer dan waard!

« | »