muziek van Dina

Eén van de reacties op ons Story Station project kwam van zangeres en muzikant Dina. Ze vertelde dat ze al een veel te lange tijd niet had kunnen optreden, het publiek ontzettend miste en daarom had besloten om een tour langs natuurkampeerterreinen te maken in de zomer.

In haar busje, samen met haar lieve hond. Wat een gaaf plan, dus daar werkten we graag aan mee. Begin van de zomer gaf ze hier daarom een prachtig, dromerig ligconcert voor de gasten van de camping. Dat vonden we zó mooi dat we afspraken dat ze eind van de zomer, samen met haar bandleden, zou terugkomen voor een groter concert.

Het werd een magische avond onder onze grote nomadentent in het veld, met veel fijne mensen, overal lichtjes en vooral de mooiste muziek. Het voelde weer even zoals het zijn moet: genieten van cultuur, muziek, kunst en je daarin verbonden voelen met andere mensen zoals je in onderstaand korte filmpje kunt zien.

We gunnen Dina en haar bandleden ontzettend dat ze heel snel weer voluit mogen doen wat ze het liefste doen: muziek maken en laten horen aan hun publiek.

 

« | »